Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители  на 20 – 21 юни 2020 в Пловдив
Share

За семействата, които ще останат в града за уикенда, е нашият обзор на събитията за деца и родители през почивните дни 20 – 21 юни 2020 в Пловдив.
По линковете в текста вижте пълната информация за събитията.

Събития за деца и родители на открито

Безплатно: До края на седмицата на Малката Главна ще има Летен базар Капана 2020, който ще предложи на посетителите изделия на приложното изкуство, авторски храни и напитки, забавления.

Безплатно: В неделя децата от Къща за музикални вълшебства Дивизи ще дадат начало на Музикално лято в Капана с концерт на откритата сцена в артистичния квартал на Пловдив.

Безплатно: В неделя, 21 юни, е Международен ден на йога и по този случай на Младежки хълм ще се проведе йога практика 108 пъти Слънчев поздрав

Безплатно: Благотворителна Кампания Пловдив: Капачки за бъдеще vol. 6 ще очаква участници в събота, 20 юни, по обяд, на паркинга пред Метро 1.

От 20 юни, събота, започва Куклен театър на открито в Мол Марково Тепе. Малчуганите ще гледат спектакъла Болен здрав носи.

До края на юни в ж.к. Тракия, срещу ТЦ Форум, ще работи Лунапарк „Спасов ленд“: Лунапарк в Пловдив.

В Цар-Симеоновата градина отново всеки четвъртък, петък и събота започва Светлинно-музикално шоу на Пеещите фонтани в Цар Симеоновата градина (летен сезон)

Спектакли и забавления

От 12 юни до 12 юли ще продължи гостуването на Цирк Арлекино в Пловдив. Шапитото е разположено на поляната до Синята църква в кв. „Смирненски“. Представленията са от вторник до неделя, вечер от 19 ч.

20 юни, събота

Дядовата ръкавичка (куклен театър) – Държавен куклен театър. Представленията са на открито в двора на театъра, четири пъти дневно.

Куклен театър на открито в Мол Марково Тепе: Болен здрав носи

Мишлето – куклен театър за деца – Би Боп кафе

21 юни, неделя

Чук и Пук (куклен театър) – Държавен куклен театър, четири представления на ден, на открито.

Клоунски приказки (интерактивен театър) – Театър „Хенд“

Образователни събития

В събота, 20 юни, от 12 и 14 ч. в Бар и динър Естрела ще има Слайм парти за деца с Щура лаборатория.

Безплатно: През юни и юли децата, които обичат да строят с грамадните строителни блокчета на Музейко, ще намерят Строежко на гости на Plovdiv Plaza, в зоната за отдих.

Безплатно: Тази събота, 20 юни, темата на безплатните беседи Археология за всеки е Всекидневният живот през Средновековието. Лекциите са от 10:30 и 14:30 ч., а участието е с предварително записване.

На 20 юни, събота, е поредният кръг от състезанието за учениците от 1 до 7 клас Математика за шампиони 2020. Децата могат да участват в един, два или всички кръгове.

Още прекрасни предложения за забавление и полезно прекарване на времето ще намерите в сайта на ПоПоТам, където можете да откриете най-подходящото за вас с помощта на търсачка, карта, възрастови и тематични категории.
Ако искате да получавате предварително информация за всички събития за деца и родители през уикенда в София, абонирайте се за нашия нюзлетър. Това става много лесно, просто попълнете полето, което ще намерите в горната дясна част на всяка вътрешна страница в сайта на ПоПоТам и потвърдете регистрацията си по линка, който ще получите на въведения имейл.

Текст и илюстрация: ПоПоТам

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *