Уроци по пиано с Венета Нейнска
Share

Време
5 октомври 2020, Всички дни ч.

Място
Онлайн

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 59 (отстъпки) лв.

Изключително достъпни, забавни, разнообразни и ползотворни, груповите уроци по пиано са най-лесният начин да навлезете в приказния свят на музиката. Внимателно подготвени от Венета Нейнска – пианист и педагог с многогодишен опит в преподаването, музикалните срещи в дигитална среда носят приятно и пълноценно разнообразие два пъти в седмицата.

  • малки групи с до десет участника
  • уроци за всички възрастови групи
  • два варианта за избор на ден и час
  • включени практически занимания, теория и любопитни музикални истории
  • вдъхновяващи изпълнения на живо от концертиращия пианист Венета Нейнска
  • подходящи за напълно начинаещи

Венета Нейнска

Музикалното образование на Венета Нейнска започва в България. След завършване на Националното музикално училище в класа на Любов Шишева с Национална диплома, тя заминава в САЩ, където получава бакалавърската си степен в класа на световноизвестния пианист Джон Пери в Южнокалифорнийския университет. Пълна стипендия и възможността да учи с Джоан Хавил я отвеждат в Лондон и Училището за музика и театър „Гилдхол“. Там тя завършва магистратурата си като междувременно участва в майсторски класове на Имоджен Купър, Алексей Наседкин, Джером Лоуентал и Доминик Мерле, които изиграват важна роля в развитието ú като музикант. Те, както и музикалната ú връзка с Гина Табакова, допринасят за изграждането ú до пианист от световна класа.

Венета участва в множество конкурси, а наградите ú включват Първа награда в конкурса “Бетовен Храдец” в Чехия. Като лауреат, тя успешно изпълнява Концерт №3 от Бетовен с Филхармония Острава под палката на Якуб Жидек. Следва покана за участитие в празненствата по случай 50-годишнината на конкурса, където Венета изпълнява Тройния концерт на Бетовен с цигуларя Ян Мрачек и челиста Шарл-Антоан Дюфло под диригентството на Ростислав Халишка. Сред последните успехи на Венета Нейнска е Третата награда от конкурса “Александър Тансман” в Лодз, Полша, където тя изпълнява Концерт за пиано и оркестър №2 от полския композитор Александър Тансман с Филхармоничния оркестър на Лодз и швейцарския диригент Лука Пфаф. Също така, пианистката  дебютира на престижните български фестивали “Аполония” в Созопол и “Piano Extravaganza” в София.

Венета има син на десет години, обича да готви за приятелите си и е голям почитател на съвременното изкуство. Тя е създател на Модо – организация, която провежда и подкрепя събития, основно концентрирани върху класическата музика и е основен вдъхновител на прочутите Концерти на възглавници.

www.neynska.com


Често задавани въпроси

Какво става, ако пропусна урок?

Няма проблем да пропуснете един или два урока в месеца, прогресът е плавен и винаги има отделени минути за преговор.

Кога мога да се запиша?

Уроците ще се провеждат от 1 юни до 31 декември 2020 г. на месечен цикъл. Месечният цикъл започва на всяко първо число от месеца, можете да запазите своето място до 15 число на предходния месец или до изчерпване на капацитета на групата. Ако не подновите абонамента си до 23 число на предходния месец, мястото Ви ще бъде предложено на друг.

Необходимо ли е да имам пиано у дома?

Да, наличието на инструмент е задължително условие за провеждането на онлайн уроците по пиано.

Никой от посочените дни и часове не е възможен за мен. Има ли други възможности?

Посочете в коментар или на veneta@neynska.com кои са предпочитаните от Вас дни и часове, за да бъдат сформирани нови групи.

Групата, в която искам да се запиша, е пълна. Ще се отворят ли нови места в нея?

Възможно е, затова най-добре ни пишете на veneta@neynska.com, за да Ви добавим в списъка с чакащи.

Текст и илюстрация: Концерти на възглавници
Закупуване на билети онлайн:

Източник: Концерти на възглавници
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
19 юни 2021 г., 10:00 - 10:45 ч. - Бейбибалет за деца от 2,5 до 4 г.

Коментари през Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *