Летни лагери с Logiscool – присъствени и онлайн (1 – 12 кл.)
Share

Време
15 юни 2020 - 28 август 2020, 8:30 - 17:15 ч.

Място
Logiscool Maritsa

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 7+, 8+, 9+ год. 185-350 лв.

Това лято ще предлагаме лагерите си в присъствен и онлайн формат. В онлайн лагерите вашето дете може да участва от вкъщи. Независимо как ще протече това лято, ние имаме интересна програма за вашето дете: лагери по програмиране, роботика, Minecraft, дигитални. Общо 13 теми, като 8 от тях се предлагат и онлайн.

Време: предлагаме 5-дневни лагери, понеделник-петък, 9:00-17:00, като има и възможност за полудневно и/или онлайн занимание.

Пристигане и тръгване: моля пристигнете между 8:30-9:00 и вземете децата най-късно в 17:15

Местоположение: По време на полудневната програма децата остават в нашата школа. По време на целодневните програми прекарваме половин ден навън във вътрешния двор, или – в зависимост от времето – отиваме до плувния басейн или ходим пеша до южния парк (3 пъти седмично).

Целодневни лагери: Децата прекарват половин ден в курсовете (сутрешни или следобедни сесии), а ние им осигуряваме дейности на открито през останалата част от деня. Храна: 3 пъти на ден.

Полудневни лагери: В този случай програмата съдържа само курсовете, които могат да бъдат сутрешни (9:00-12:30) или следобедни (13: 30-17:00) сесии. Моля, вижте описанието на лагера за подробности. Храна: 2 пъти на ден, възможност за включване или изключване на обяд.

Дейности в свободното време: 3 пъти седмично обикновено завеждаме децата на басейна или на разходка в южния парк. В останалите дни организираме спортни програми и други занимания в градината на сградата ни.

Храна: Ние осигуряваме обяд и 2 закуски за децата. Всички ястия се осигуряват от столовата, която оперира до сградата. Може да осигурим диети без лактоза и глутен.

Информация за курса: някои курсове имат ограничения в броя на децата, в зависимост от необходимите аксесоари (например роботи). Другите лагери могат да имат минимален брой участници, докато максималният капацитет във всеки случай е 12 деца на група.

Ние запазваме правото да правим промени в програмите.

Цени:

Целодневна цена: 295 лева

Целодневна цена с тематика „Роботика“: 325 лева

Включено в цената: Програма на курс Logiscool за 5 дни, различни игри на открито и спортни дейности, цената на басейна и/или други екскурзии, обяд и 2 закуски на ден, такси.

Полудневна цена с обяд: 205 лева

Включено в цената: програма на курс Logiscool за 5 дни, обяд и 1 закуска на ден, такси.

Полудневна цена без обяд: 185 лева

Включено в цената: програма за курс на Logiscool за 5 дни, 1 закуска на ден, такси.

В случай на специална диета, моля консултирайте се с нас или може да донесете храна за вашето дете. Включени в цената: програма за курс Logiscool за 5 дни, различни игри на открито и спортни дейности, цената на басейна и/или други екскурзии, такси.

Таксата на лагера не съдържа разходите за билети за обществен транспорт, както и разходите за откриване на потребителска профил в Minecraft, която е необходима във всички Minecraft лагери, вкл. Codia. Закупеният потребителски профил, разбира се, ще остане собственост на хлапето.

ОНЛАЙН Лагери

Време: предлагаме 5-дневни онлайн лагери, понеделник-петък, 10:00-13:30.

Местоположение: По време на полудневната онлайн програма децата се срещат онлайн чрез Microsoft Teams.

Полудневни онлайн лагери: Програмата съдържа само курсовете, които могат да бъдат сутрешни (10:00-13:30) или следобедни (13:30-17:00) сесии. Моля, вижте описанието на лагера за подробности.

Информация за курса: някои курсове могат да имат минимален брой участници, докато максималният капацитет във всеки случай е 12 деца на група.

Ние запазваме правото да правим промени в програмите.

Цени

Цена за 1 онлайн лагер: 185 лева

Цена при записване за 2 онлайн лагера: 330 лева

*Интензивен лагер по програмиране (1-седмичен) за начинаещи 15+ годишни:  290 лева

*Интензивен лагер по програмиране (2-седмичен) за 12-14 годишни: 350 лева

Таксата на лагера не съдържа разходите за откриване на потребителска профил в Minecraft, която е необходима във всички Minecraft лагери, вкл. Codia. Закупеният потребителски профил, разбира се, ще остане собственост на хлапето.

Отстъпки:

За да получите отстъпките, всички условия трябва да бъдат изпълнени едновременно. Школата ще проверява отстъпките след процеса на регистрация и си запазва правото да приеме или откаже исканата отстъпка. Ако отговаряте на условията за отстъпка, стойността ще бъде приложена във вашата фактура.

Отстъпка за ранна регистрация: 5%

Отстъпка за ученици Logiscool: (в зависимост от това колко дълго ученикът е посещавал Logiscool)

Групова отстъпка: 5%

Много-седмична отстъпка: 5%

Отстъпка за семейство: 5%

Максимална обща отстъпка: 15%

https://www.logiscool.com/bg/camps

Текст и илюстрация: Logiscool MaritsaЗакупуване на билети онлайн:

Източник: Logiscool Maritsa
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
1 юни 2021 - 14 септември 2021 г., 8:00 - 17:30 ч. - Лятна занималня към Център за работа с деца "Йори"

Коментари през Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *