Детски лагер „Приключения и занаяти“
Share


Време
27 юли 2020 - 31 юли 2020, 8:00 - 17:30 ч.

Място
Язовир "Голям Беглик"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 7+, 8+, 9+ год. 370 лв.

Това е една прекрасна възможност децата, които живеят в страната и чужбина, да се запознаят по един игрови начин с различни занаяти, традиции и обичаи в нашата култура. Успоредно с „уроците” по история, изкуство, готварство и други планираме да имаме истински приключения, които да оставят незабравим спомен в нашите малки участници.

А преживяванията?

Посещения на множество природни и културни забележителности – пещерата Снежанка, музея в град Брацигово и др.
Занаятчийски занаяти – керамика, хлебарство, готвене и др.
Твърди умения по методиката на ученето чрез преживяване – огън, ориентиране, въжени елементи, стрелба със спортен лък, поход, техники на оцеляване в дивата природа, растителен и животински свят и …
Меки умения – групови казуси и проблемни задачи
Личностни открития и предизвикателства – екипни игри и дискусии

И още малко важна информация:

За да запишете детето си за нашите лагери, то трябва да отговаря на следните условия: Да е на възраст между 7 и 14 години и да е в добро здравословно състояние. На всички родители при записване ще бъде предоставен списък от необходимите принадлежности, които да подготвят в багажа на детето. По време на лагера с децата непрекъснато има обучени инструктори, които могат да оказват първа помощ в случай на нужда. Допълнително родителите попълват анкетна карта за общото здравословно състояние на тяхното дете, в която дават необходимата информация относно алергии, непоносимост към някои храни и т.н. При необходимост децата се закарват до болница в близост.

Важно! Номадия ООД спазва всички препоръки и указания за работа с деца с оглед на пандемията. Конкретните мерки по тази програма са следните: дезинфекция на транспортното средство, пътуването само с предпазни маски и ръкавици; настаняване в стаи по две деца; ежедневна дезинфекция на стаите и ресторанта; хранене на открито на лятната тераса на ресторанта; провеждане на активностите само на открито, а ако времето не позволява – на лятната тераса на ресторанта; ограничаване на групите до 12 деца.

Записването става чрез сключване на договор и внасяне на 30% от сумата като капаро. Телефон за връзка: 0896 834018, имейл: office@nomadia.bg.

Настаняването е в хотел – пансион „Арт спектър“ /Брацигово /https://spektarkeramik.com.
Децата имат нужда от съвсем малко джобни пари, тъй като имат осигурени четири хранения на ден. Идеята на нашите лагери е да покажем на децата други светове извън дигитализираното им ежедневие, затова смятаме, че е добре да не се носят ценни предмети и телефони, защото те могат да бъдат загубени или намокрени. Контактът с родителите се осъществява веднъж на ден в периода 18-20.00ч. През останалото време телефоните се съхраняват при придружаващите възрастни. През останалото време родителите ще имат непрекъснат контакт с ръководителите на лагера.

Цена: 450 лв. на дете с ДДС

Цената включва: лицензиран транспорт, 4 четири дни настаняване на база пълен пансион със закуска, обяд и вечеря; следобедна закуска – плод; асистенция на инструктори от „Номадия“, занаятчийски занимания, занимания приключенска програма, посещение на басейн; застраховка; специализирана екипировка – занимателни игри и др.; подарък, ДДС.

Важно: Лагерът ще се проведе при записани минимум 12 деца!

Важно! Номадия ООД спазва всички препоръки и указания за работа с деца с оглед на пандемията. Конкретните мерки по тази програма са следните: пътуване със собствен транспорт; настаняване в стаи по две деца; ежедневна дезинфекция на стаите и ресторанта; хранене на открито на лятната тераса на ресторанта; провеждане на активностите само на открито, а ако времето не позволява – на лятната тераса на ресторанта; ограничаване на групите до 15 деца.

Текст и илюстрация:  Nomadia


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Nomadia
Предстоящи събития на това място:

12 юли 2020 г., 8:00 - 17:30 ч. - Детски палаткови лагери на Голям Беглик

27 юли 2020 - 31 юли 2020 г., 8:00 - 17:30 ч. - Детски лагер "Приключения и занаяти"


Следващо събитие от интересуващата ви категория:
1 юни 2020 - 28 август 2020 г., 8:00 - 17:00 ч. - Лятна спортна академия Супер Старс 2020

Коментари през Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *