Безплатен урок по програмиране за деца в Пловдив
Share


Време
18 януари 2020, 10:00 - 11:00 ч.

Място
КТЦ "Веселата къща"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 7+, 8+, 9+ год. 0 лв.

Скъпи родители, каним децата ви на безплатен демонстративен урок, който ще се проведе на 18 януари (събота) от 10:00 до 11:00 в зала Пловдив (ул. Тракия 30 А , в сградата на консултативен център „Веселата Къща“).

🎒Урокът е подходящ за ученици от 1-ви до 6-ти клас.

Можете да заявите участието на своето дете от тук: https://kids.softuni.bg/events

По време на безплатния демонстративен урок децата ще се докоснат до приказния свят на програмирането и ще се запознаят с технологиите, които ще използваме по време на модулите ни.
1️⃣ Ще се запознаем със Scratch, визуален език за програмиране, разработен специално за начинаещи, и ще направим заедно първия си алгоритъм.
2️⃣ Ще видим в действие неограничените възможности и приложения на Micro:bit, платката използвана във всяко училище във Великобритания по време на часовете по програмиране и разработена с подкрепата на BBC.
3️⃣ А за отмора ще посвирим на пиано от банани, програмирано чрез Scratch – защото в света на технологиите всичко е възможно!

Запишете детето си в удобното за вас време и място, но побързайте, местата са ограничени 👉 https://kids.softuni.bg/events

Текст и илюстрация: SoftUni Kids


Закупуване на билети онлайн:

Източник: SoftUni Kids
Предстоящи събития на това място:

1 юни 2020 - 11 септември 2020 г., 8:00 - 18:00 ч. - Лятна занималня по изкуства и езици за деца от 4 до 10 г. в КТЦ "Веселата къща"


Следващо събитие от интересуващата ви категория:
16 юли 2020 - 28 август 2020 г., Всички дни ч. - Mоето слънчево лято – конкурс за любители-фотографи

Коментари през Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *