banner-image

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 27 – 28 февруари 2021 в Пловдив

За всички деца и родители, които биха искали да посетят спектакъл, образователна работилница или друго забавление на открито, закрито или онлайн, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в почивните дни 27 – 28 февруари 2021 г. в Пловдив.

Повече >>

На разходка с децата в Пловдив: Бунарджика

ПоПоТам Пловдив започва нова рубрика, в която ще разказва за местата в града и околностите му, подходящи за разходка с децата. Първият ни избор е едно от най-красивите и второто по височина тепе на Пловдив – Бунарджика.

Повече >>

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 20 – 21 февруари 2021 в Пловдив

За всички деца и родители, които биха искали да посетят спектакъл, образователна работилница или друго забавление на открито, закрито или онлайн, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в почивните дни 20 – 21 февруари 2021 г. в Пловдив.

Повече >>

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 13 – 14 февруари 2021 в Пловдив

За всички деца и родители, които биха искали да посетят спектакъл, образователна работилница или друго забавление на открито, закрито или онлайн, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в почивните дни 13 – 14 февруари 2021 г. в Пловдив.

Повече >>

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 6 – 7 февруари 2021 в Пловдив

За всички деца и родители, които биха искали да посетят спектакъл, образователна работилница или друго забавление на открито, закрито или онлайн, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в почивните дни – 7 февруари 2021 г. в Пловдив.

Повече >>