banner-image

На разходка с децата в Пловдив: Крайбрежна алея Марица юг

Следващата ни спирка в рубриката "На разходка с децата в Пловдив" е едно от най-новите паркови места в града – обновената и облагородена крайбрежна алея в част от южната страна на бул. "Марица".

Повече >>

На разходка с децата в Пловдив: Цар Симеоновата градина

Втората спирка в рубриката ни "На разходка с децата в Пловдив" е Цар-Симеоновата градина – гордост на града, паметник на парковото изкуство, любимото място за разходка и почивка сред красива зеленина на поколения пловдивчани.

Повече >>

На разходка с децата в Пловдив: Бунарджика

ПоПоТам Пловдив започва нова рубрика, в която ще разказва за местата в града и околностите му, подходящи за разходка с децата. Първият ни избор е едно от най-красивите и второто по височина тепе на Пловдив – Бунарджика.

Повече >>

С деца на открит басейн и плаж в Пловдив и близките околности

Водните забавления през лятото са най-любими за повечето деца и възрастни. Вижте информация за аквапаркове и открити басейни в Пловдив и близките околности, лесно достъпни и подходящи за посещение с деца от всяка възраст.

Повече >>

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 19 – 20 юни 2021 в Пловдив

За всички деца и родители, които биха искали да посетят спектакъл, образователна работилница или друго забавление на открито или закрито, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в празничните почивни дни 19 – 20 юни 2021 г. в Пловдив.

Повече >>

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 12 – 13 юни 2021 в Пловдив

За всички деца и родители, които биха искали да посетят спектакъл, образователна работилн ица или друго забавление на открито или закрито, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в празничните почивни дни 12 – 13 юни 2021 г. в Пловдив.

Повече >>

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 5 – 6 юни 2021 в Пловдив

За всички деца и родители, които биха искали да посетят спектакъл, образователна работилница или друго забавление на открито или закрито, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в празничните почивни дни 5 – 6 юни 2021 г. в Пловдив.

Повече >>

Къде да отидем за Деня на детето? Събития за деца и родители в дните около 1 юни 2021 в Пловдив

Денят на детето у нас е очакван от деца и родители празник. Тази година 1 юни се пада в делничен ден, затова голяма част от празничните събития ще се проведат в уикендите 29-30 май и 5-6 юни.

Повече >>

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 22 – 25 май 2021 в Пловдив

За всички деца и родители, които биха искали да посетят тържество, спектакъл, образователна работилница или друго забавление на открито или закрито, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в празничните почивни дни 22 – 25 май 2021 г. в Пловдив.

Повече >>