banner-image

Какво да правим с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 5 – 6 декември 2020 в Пловдив

За всички деца и родители, които биха искали да посетят спектакъл, образователна работилница или друго забавление на открито, закрито или онлайн, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в почивните дни 5 – 6 декември 2020 г. в Пловдив.

Повече >>

Какво да правим с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 28 – 29 ноември 2020 в Пловдив?

За всички деца и родители, които биха искали да посетят спектакъл, образователна работилница или друго забавление на открито, закрито или онлайн, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в почивните дни 28 – 29 ноември 2020 г. в Пловдив.

Повече >>

Какво да правим с децата през почивните дни 21 – 22 ноември 2020 в Пловдив?

За семействата, които ще останат в града през уикенда и биха искали да посетят спектакъл, работилничка или друго забавление на открито, закрито или онлайн, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в почивните дни 21 – 22 ноември 2020 г. в София.

Повече >>

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 14 – 15 ноември 2020 в Пловдив

За семействата, които ще останат в града за уикенда и биха искали да посетят спектакъл, работилничка или друго забавление, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители през почивните дни 14 – 15 ноември 2020 в Пловдив.

Повече >>